majanenzen

2020-01-15
20:07:21

Host host

Jag har nog aldrig varit så mycket sjuk och hemma från jobbet som den här hösten/vintern. Förmodligen för att jag körde slut på mig själv tidigt i höstas och för att jag faktiskt är hemma när jag är sjuk. 

Att ligga på soffan är kanske bra för min kropp men inte för min hjärna. Den snurrar igång och slutar inte, jag har beslutat mig för att bygga en soffa! Jag har länge velat byta soffa och skaffa en riktigt djup, alltså sätta ihop flera divaner men med Ikeas billigaste alternativ så skulle det gå på 7 000-8 000.

Så nu ska jag bygga en. Tänkte först göra en av lastpallar för att få rätt mått. 

Men min kära vän Elvira föreslog att ta en resårbotten som är 140 bred vilket blir mycket enklare. Ser extremt mycket fram emot detta projekt. 

Jag gillar verkligen att pyssla hemma och att göra mer unika saker. Har fastnat för en väldigt rustik stil med råa material. 



Plankan är likadan som dom jag gjort hyllplan av och brickan är köpt. Jag vet inte om jag någonsin kommer sluta pyssla med grejer hemma eller om jag blir nöjd nån gång men jag blir så jäkla nöjd varje gång jag blir klar med ett projekt! 

Ikväll har jag tagit hand om mig själv, skrubbat hela kroppen, gjort ansiktsmasker och färgat ögonbrynen. Behövde lite mer än en dusch för att känna mig redo inför morgondagen. 

Nu är det snart dags att sova, alarmet ringer okristligt tidigt imorgon!