majanenzen

2010-04-29
19:01:13

Imorn är det årets bästa "helgdag"!

Big fucking woopdidoo! Jaha kära vänner, imorn är det Valborg. Känner mig så jävla taggad. Allt är fixat och klart, nästan, men ja vet vad ja ska ha på mig, va ja ska dricka, vilka jag ska va med och vart. Kan de bli bättre?! Ska ha sjukt kul i Uppsala på dagen med Jennifer och några polare till henne, sen på eftermiddan blir de att dra till Sala med Jossan och hennes gäng. För en gångs skull vet jag att jag inte behöver ta med mig för en hel jävla helg, fan ja börjar få rutin på detta. Kommer iallafall bli så jävla roligt. Ska ni vara i Sala på kvällen är det bara att hojta till;)

Och på söndag ska min 18-årsdag firas, yeeeiii! Hela släkten och några kommer, alla som kommer får pannkakor made by youres truly, haha! blir nice de. Egentligen fyller jag den 7:e men då är jag i Sunne som ligger i värmland, fråga inte varför för de orkar jag inte förklara, konferans, så mycke kan jag säga. Ska iallafall bli nice att fira lilla mig. Haha vem hade trott att den dagen skulle komma så fort, shit vad tiden går, nu e ja fan vuxen, och kanske borde börja beté mig därefter, hmm jag kan väl få vänta med de tills jag fyllt 20 iallafall? Haha nejdå, dax att skärpa sig. Men än är jag bara barnet så imorn ska de lekas, nu ska jag över till Jennifer och kolla outfit, snyggast ska vi va, o ja!
Ha en supertrevlig helg och en grym Valborg( haha btw så anklagade min pappa mig nyss för att ha snott hans öl, men fail på han för han hade bara förlagt dom:P)