majanenzen

2019-12-31
10:36:48

Allt gott har ett slut

2019 har gett mig så mycket. Jag har äntligen fått uppleva kärlek vilket få saker slår och jag har hittat lite mer styrka i livet. Jag har hittat tillräckligt med mod för att prova på ett nytt jobb och jag har träffat otroligt många nya underbara människor. 

Jag har helt enkelt haft det bästa året på väldigt länge men trots det så har inte livet varit på topp alla dagar. Allt nytt har väckt nya mörka tankar, jag har många gånger varit orolig för att allt bra ska ta slut och jag har pressat mig själv väldigt hårt. Jag säger igen att jag SKA lära mig att ta hand om mig själv, både på insidan och utsidan. 

Jag har många mål och önskningar inför 2020 och jag har massor att se fram emot. Jag ska förhoppningsvis åka utomlands på semester för första gången i mitt liv. Jag är så glad och tacksam över allt 2019 givit mig men jag är redo för ett nytt år. 

Igårkväll gjorde jag något jag aldrig gjort. Jag köpte hem sushi i min ensamhet. Varför har jag aldrig gjort det förut?! 

Ett perfekt avslut på året. 

Ikväll bär det av till Börje för att fira in det nya året med Mårtens vänner. Jag har extremt god tid på mig så jag tänker faktiskt njuta av soffan en stund till. 

Jag önskar er alla ett synnerligen gott nytt år 🎉