majanenzen

2018-04-23
18:04:31

Rubrik

Jag har sjukt svårt att komma på rubriker så idag tänker jag inte anstränga mig.

Jag må vara bra, okej eller hyffsad på många saker men jag saknar nått att vara grym på. Jag har alldeles för många hobbys och alla kostar pengar. De käns som att allt blir halvdant. Och eftersom jag är kass på att spara pengar blir de sällan mycket över till stora grejer eller nya projekt. Jag önskar verkligen att jag va riktigt jävla grym på nått, gärna nått man kunde tjäna lite på. 

Som tur är kostar hästarna inte jättemycket pengar just nu men jag köpte endå ett nytt träns för nån månad sen.


Letade å letade efter huvudlag med nosgrimma eftersom jag trodde att de skulle passa bättre med nått som är gjort för kallblod men nej min häst är som Jag, snygg som fan men helt jävla felformad! Nåja de fungerar iallafall.

Idag har jag legat i soffan med huvudvärk vilken jag tror beror på att jag inte riktigt får sova. De e lite för mycket just nu och jag ångrar att jag tagit på mig så mycket. Allt är skitkul men de går för mycket tid och jag själv hamnar längst ner på listan som vanligt.

Jag har haft lite ridsällskap senaste tiden, jag tycker mest om att rida själv för då får jag verkligen vara ifred och de är tyst och lugnt. Men de är skitkul att få sällskap ibland. Speciellt när de är människor som kan göra iordning och rida själva 😂

I helgen blev de en tur med min fantastiska Elvira


Korta stunder har huvudvärken gett sig lite och då har jag fixat på balkongen. Jag har nån slags hatkärlek till min balkong. De är nästan alltid skugga vilket är skönt i slutet på juli men väldigt kallt just nu och de är rätt svårt att ha blommor där. I helgen ska jag ta hjälp av min mor och införskaffa balkonglådor och lite växter. Hoppas dom överlever! 

Fick för ett tag sen en finfin hylla av Lovisa, blir alltid så rörd när folk kommer ihåg små random saker jag sagt. Tog hjälp av min andra händiga vän Fia som har verktyg och hängde upp den. Nu fortsätter jakten på teburkar att fylla hyllan med.



Nått jag blir bättre och bättre på är att hålla liv i mina stackars växter. Den här fick jag av mormor när jag flyttade in här och den är 4 gånger så stor och blommar för fullt. Ska försöka ta sticklingar 😊


Nu ska ansiktsmasken och hårinpackningen bort. Känner mig mycket piggare än för en timme sen kan jag lova!