majanenzen

2010-05-31
23:15:35

Blev en riktigt mysig måndag<3

Nu e jag redigt trött, sitter i min säng och dricker te. Har haft en riktigt soft dag. Drog ner till Malou på eftermiddan och käkade lite, hennes kompis va där med sin 4månader gammla son oxå, urgullig var han, vill nästan ha barn själv nu. Nej så jag säger, de får vänta. Sen åkte jag med moster och kusiner till heby, gick riktigt bra för snorungen idag.

Sen herre min jävlar blev de livat, haha nejdå. Jag och bästaste bästa Jennifer drog till horsbäck och strosade runt i den vackra naturen. Va riktigt mysigt om vi inte gått och oroat oss för att bli styckade, haha ne va larviga vi är ibland. Mysigt va de iaf, önskar väl att man hade haft nån med lite mer maskulina händer att hålla i, hehe. Men Jennifer fick duga, kanske åker dit med nån söt liten pojk senare i sommar.

Nu vill jag iaf att alla ska få sluta skolan och livet börja, ska bli så grymt kul! Vet vilka jag vill va med och vad jag vill göra med dom, Hehe "I wanna do bad things to you(A)" Ne nu va ja busig, dax att krypa ner nu kanske.

Sov så sött allahopa;) Tomorow is a new day<3