majanenzen

2017-02-26
09:18:21

Jag och mitt väderknä

Jag har ett knä som jag alltid gör illa, de är mitt vänstra. Ibland ilar de i mitt knä och jag har skojat om att de är för att de ska bli väderomslag. Igår ila de riktigt ordentligt och jag frågade om de ska bli snö. Njaa de skulle ju bli varmt nu men nähä idag vaknade vi till snö. Jag tycker endå att de är lite coolt med ett knä som säger till när de ska hända nått med vädret.

Den senaste snön tycker jag endå va så jäkla onödig, red en tur igår och kämpade med styltor så idag vette tusan om de ens går att rida. Jag längtar verkligen efter bra underlag!!! Både så att jag kan rida lite mer ordentligt och så jag slipper göra illa mig för att jag halkar på is. Solen den senaste tiden har varit sååå välkommen!

I veckan har de varit sportlov och mitt flöde på sociala medier har varit fyllt av bilder på härliga aktiviteter. Jag är smått avundsjuk på alla som åkt skidor måste jag erkänna men jag utnyttjade några sovmornar till att experimentera lite med smink. Nu pratar jag om vinklar och tekniker och jäklar vad jag saknat de. Jag har varit rätt basic senaste ja året i stort sett men suget efter att prova nya och annorlunda saker kommer sakta tillbaka. Glömde såklart ta bilder men jag fotade min makeup i helgen, jag ska bli bättre på att ta bilder!

Jag avskyr hur mina ögonbryn ser ut på bild! När de blir dags för ny telefon ska jag verkligen kolla vilken som har bäst kamera!

I helgen går jag utan smink och även om jag känner mig lite tråkig så är de väldigt skönt och befriande. Ansiktet behöver vila och jag har inga problem med att gå utan smink. Jag känner mig inte riktigt som jag och de handlar inte så mycket om att va snygg och fixad utan om att vara färgglad och sticka ut! De är så svårt att förklara känslan, förstår man så gör man!

Nu ser de iallafall ut som att de smälter ordentligt, förhoppningsvis försvinner den värsta snön under dagen! Ut och njut av solen mina vänner och ha en toppendag!