majanenzen

2020-02-18
07:38:52

Valentines❤

I fredags firade jag alla hjärtans dag för första gången på över 10 år. Vissa gånger under åren har varit lättare än andra men jäklar va jag uppskattade att bara ha någon att umgås med. Vi käkade lite räkor och annat gott och och gjorde inte en så stor grej av det men för mig va det stort nog. Visst lyckades jag bli lite sur på honom, vi har lite olika syn på det här med tider och att höra av sig om man blir sen,  det är nog vårt största problem faktiskt. Nåväl vi hade en väldigt trevlig kväll och jag är så tacksam för honom. 


Den här veckan började mindre bra. I söndags skulle jag hämta ut nya minipiller, ni vet när man tror att man har en karta kvar fast så har man inte det. Då är dom restnoterade och kommer tillbaka 20e Mars. Kul. Ringer barnmorskan igår för att få en annan sort så länge, inga problem. Försäkrar mig om att jag får ett recept på en gång. Tror ni det fanns något recept att hämta ut? Nope. Då har jag valt en privat barnmorskaför att få bättre och snabbare service, den vanliga har jag i princip fått vänta en vecka på att få kontakt med. Jag vill inte ha nånting med vården att göra, aldrig nånsin och det är så värdelöst att jag måste det. 

Allt är inte värdelöst och tur är väl det! Igår fick jag hjälp av min snälla morbror med designen på min soffa så i helgen börjar vi. Jag är så jäkla taggad på det här! Hoppas min hjärna kan vara lite lugn efter det🙈