majanenzen

2019-01-07
20:04:47

Nytt år samma mål

Jag har aldrig riktigt gillat nyårslöften men dom senaste åren har jag lovat att ta bättre hand om mig själv, både insidan och utsidan. 2018 avslutades med att vågen visade -6kg och en massa tappade centimetrar. Jag tänker fortsätta mot samma mål. Ett hälsosamt liv. Under december la jag inte in nån mat i appen, tränade knappt. Men vet ni? Jag gick inte upp nånting. Det var det ultimata beviset på att jag är påväg att lyckas, att jag kunde leva ett helt normalt liv utan att gå upp i vikt. 

2019 går jag ut hårt för ungefär 20kg ska väck, en rumpa ska byggas, bålen ska stärkas och jag ska få bättre kondis. I vår vill jag kunna springa 5km utan stopp.

Att prioritera mig själv är svårt, det känns som att jag missar saker för att hinna med och allt får inte den tid jag vill. Just nu är träning och hästarna prio 1 och jag SKA få till det. Jag har skrivit ner ett schema men det faller ofta när saker kommer ivägen och orken saknas ofta. Men jag ska fortsätta kämpa.

2018 avslutades på ett fantastiskt sätt, 2 partyn med underbara människor jag nu kallar mina vänner. Tack Elvira för att du delar med dig! 2 på listan är att umgås mer med människor som ger energi och sprider glädje. Jag ska helt enkelt bli mer social. 2019 kickar igång med 2 partaj som jag ser oerhört mycket fram emot. Bland annat ett med tema glitter, det är ju som gjort för mig. 

Det spelar ingen roll vilken dag eller tid på året det är, det är alltid rätt tid att genomföra förändringar. Vänta inte till måndag eller efter semestern. Börja nu!