majanenzen

2018-02-26
21:15:30

Skratta eller gråta?

I torsdags va jag hos läkare för första gången på ett år, ja på psyk alltså. Hur går de nu frågar hon, vafan svarar man på de? Ja allt är ju ganska stabilt nu men de ligger ju där under ytan och gror. Jag vill förebygga, göra så jag inte hamnar i en sån där sjuk svacka igen. Jag frågade om den där kursen förra läkaren pratade om men då måste man lägga en heldag i veckan i flera månader och jag vet inte om de är värt de. De är de säkert men fan om jag ens kommer in så är de en jävla massa pengar jag förlorar. Jag frågade också om samtalskontakt hos psykolog vilket inte alls va omöjligt som min förra läkare sa. Hoppas verkligen att jag får de.

En annan sak som gör att jag vill gråta är formen, den är degig. Jag har gått ner några kilon senaste veckorna men endå. Jag är så JÄVLA arg på mig själv för att jag hamnat här igen så jag vill kräkas å sluta äta! Jag ska inte sluta äta jag ska göra nått åt saken på rätt sätt men just nu är de tungt så in i helvete.  Jag vill inte ha dubbelhaka och jag vill inte att de ska va jobbigt att böja sig ner. Jag vill må bra och jag vill känna mig pigg och stark! 

I helgen red jag iallafall både lördag och söndag, lördagen va otroligt vacker och härlig men i söndags snöade de på tvären så mindre trevlig. Jag ska börja göra scheman för allt och matsedel. Jag och hästen SKA komma i form! 


Så ja nu är allt lite sisådär men om nån vecka är de säkert bra igen. I helgen ska jag göra roliga saker och må jättebra för de här jag bestämt! Bara 4 dagar kvar 😍