majanenzen

2014-10-05
09:25:31

Nagelnoja!

I flera veckor har jag behövt beställa lite mer nagelgrejer, basgrejer som jag använder varje gång ja bygger naglar, men det har varit slut så jag har använt det gamla vilket gör att naglarna är fina i ungefär 4 dagar. Blir galen! Men idg ska jag ta det lilla lilla jag har kvar och för första gången göra vita naglar, det blir spännande och jag ska bli bättre att ladda upp bilder på bloggen.
 
Jag är inne i nån fas där jag faktiskt intresserar mig av nagelmodet och inte bara gör som jag vill, och dom kommande månaderna kommer bli sjukt roliga, starka mörka färger, halloween, jul och nyår. Jul och nyår är allra roligast att göra naglar till för man kan vara helt galen, halloween hade varit roligare om jag var bättre på motiv, men men. Har funderat ett tag på hur jag vill göra till jul och nyår, jul hinner jag göra två designs till, en innan som oftast är helt galen eller ganska nedtonad men nu jobbar jag på förskola så jag gissar på galet, och sen den riktiga som jag har på jul och i år kommer dom bli något alldeles extra om inte något oväntat händer.
 
Har kikat massor på bilder på google och fått en del inspiration, skulle vilja bygga på andra bara för att få göra mer, ska nog prova på någon när jag får hem bra grejer igen^^
 
Nej nu ska jag plocka fram allt och sätta fart, bild kommer dom närmsta dagarna.