majanenzen

2018-12-03
17:44:17

Jag har hittat magin igen

Dem senaste jularna har jag inte riktigt känt den där stämningen som jag brukade göra. Det har fattats något. Men i år känner jag magin, något är väldigt annorlunda med i år.

Så många saker är inte riktigt rätt, jag har haft en tuff sommar och höst både psykiskt och ekonomiskt och min syster kommer inte hem. Trots allt det så vet jag på något sätt att den här julen kommer bli något alldeles speciellt.

Det har börjat så bra, i lördags firade vi in första advent med bak och glögg hos Elvira. Jag var med och dekorerade ett fantastiskt pepparkakshus och vi hade det otroligt  trevligt. 


Igår pyntade jag hemma, bytte gardiner och kuddfodral, bakade saffransskorpor och fixade iordning adventsljusstakarna. Jag dansade omkring till julmusik och bara njöt. 


Eftersom jag vaknade med feber idag så har jag legat hemma och kollat på romantiska julfilmer. Jag kan inte sluta! Jag hoppas att jag inte har fel, jag tänker njuta och fokusera på det viktigaste. Att umgås med alla fantastiska människor i mitt liv som jag är så tacksam för. Jag hoppas att ni alla får en helt magisk tid!