majanenzen

2018-05-27
21:35:42

Underbara helg varför är du så kort

Helgen började riktigt bra med vin, nagelfix och riktigt trevligt sällskap! Okej de blev lite väl mycket vin och skallen mådde inte bra i lördags. Jag tycker att de är riktigt kul att fixa naglar nu, speciellt när jag gör på Fia som kommer med egna idéer. 

Mina födelsedagsnaglar efter 3 veckor, dom höll rätt bra

Bilden gör inte alls stenarna rättvisa dom är så sjukt snygga! 

Fick ta bort sjukt mycket material och även kapa lite av mina riktiga naglar men såhär blev de



Hade först orange glitter på men de stack inte ut så böt till rosa. Sjukt somriga och riktigt härlig färg! Dom här kommer återkomma under sommaren, iallafall färgen.

Lördagen va fullspäckad! Vi började med kalas för vackra Turid, kan man säga att ett barn är vackert? Söt räcker liksom inte till. 


Att vara i Lovisas hem och trädgård ger en så underbar känsla och jag känner mig alltid så otroligt välkommen där. Hela familjen och alla våra/deras vänner är så varma och underbara. Ett helt gäng av våra grabbar var där också.

Fick min efterlängtade tavla som ska hänga över mitt sminkbord. Är så jäkla nöjd kika in trapphustavla  på Instagram! 


Sen spelade vårat lag match, vi hade instrument och de åts glass, barn sprang omkring och de va allmänt härlig stämning. Tänk att för några år sen hade jag inte sett en match, viss förändring kanske är bra endå. Efteråt åt ett gäng av oss på pizzerian för att grunda ordentligt innan kvällens champions League final. Jag gick dit för sällskapet och stannade för stämningen. Tycker de blir för rörigt med fotboll på tv men en sån där gång är de enda rätt kul att bara vara med å njuta av stämningen. Inga slagsmål bröt ut trots att vissa va oense om vilka som skulle vinna.

Idag har jag legat på soffan större delen av dagen med magont. Skulle ut till hästarna och fira mors dag med familjen men de gick bara inte! De har vart så av å till i några veckor så de börjar bli dags att söka hjälp.

Jag får ofta frågor om min makeup och speciellt varför jag använder lösfransar och om de är värt de så jag tog en bild.


Dom gör sån jävla skillnad så de är för mig verkligen värt de! 

Veckan ska tydligen bli ännu varmare så drick mycket vatten och smörj in er.
Hoppas er helg va lika underbar som min och att veckan går fort så de kommer en ny!