majanenzen

2013-03-27
08:06:45

Dag 52

De ska bli så fruktansvrt skönt att flytta hemmifrån, hoppas jag får tag på en lägenhet så fort höstterminen börjar.  Är trött på folk som skriker att man förstör deras liv för att man inte diskat en stekpanna, eller att inte ens få plats me sin frukt och sin pasta i skafferiet. Är trött på att bo med människor som tycker att de är respektlöst att inte diska, men de e inge fel me att skrika och gapa när folk sover, förutom när den sover.
 
Vissa tycker att jag bore betala hyra hemma, varför ska jag betala hyra för ett litet rum i ett hus är jag inte har några rättigheter?
 
Och varje gång den skriker så är de hot om att vi inte ska få tillgång till dom där jävla sparpengarna, nej ela upp dom, varsågod, spola ner dom i toan, kör dom i mixern och drick dom. Jag vill inte ha dina äckliga pengar och jag har sagt rätt ut att när jag flyttar kommer vi inte ha någon kontakt mer.
 
Vill bara bo för mig själv och sköta mitt som jag vill. Ni kan skratta och säga att jag kommer ändra mig och tycka att de va bättre hemma, men nästan vad som helst förutom total misär är bättre än att bo i de här huset me dom här människorna.
 
Så ta dina pengar och gör vad fan du vill.