majanenzen

2017-07-28
11:41:36

Din åsikt räknas inte!

Många människor, övervägande del av dom jag träffar har åsikter om hur jag ser ut. Nu tycker säkert många att jag får skylla mig själv och du har rätt att tycka det, men håll det för dig själv! 

Dom har åsikter om hur jag sminkar mig, hur mina naglar ser ut, att jag använder brun utan sol, ja de mesta! 

Jag älskar smink och att sminka mig och jag sminkar mig precis hur jag vill! Att bygga naglar är i princip det enda sättet jag kan vara kreativ på. Jag använder brun utan sol eftersom jag inte kan bli brun, det spelar ingen roll hur mycket jag är i solen så sluta säg att det är väl bara att sola, jag har inge pigment! Hela mitt liv har jag varje sommar mått riktigt dåligt över att jag inte ens får lite färg. Jag må va orange men jag trivs! 

Under semestern har jag varit extremt neutral, skrubbat bort all färg och gått osminkad, jag trivs bättre med det nu än för några år sen men då får jag kommentarer om att jag alltid borde se ut så och att det är sååååå mycket finare. Det gör att jag ännu mindre vill gå ut ofixad! 

Jag fick lära mig som liten att har man inget snällt att säga behöver man inte säga nått alls. Vad är det som är så jävla störande med att jag ändrar mitt yttre!? 

Nu har jag inte ens tagit upp de här med piercingar och tatueringar för det orkar jag inte. 

Va nöjd med dig själv och tryck inte ner nån som försöker att vara nöjd.

Jag får även många komplimanger för mitt yttre, mycket mer än negativa kommentarer och det uppskattar jag verkligen. Det är jättekul när äldre damer med rollator säger att jag har en härlig hårfärg eller när vänner ber om sminktips. Det är verkligen inte bara negativa saker jag får höra. 


Här är jag, orange med naglar inspirerade av Cruella DeVille. Jag mår bra, jag känner mig ärligt talat riktigt snygg och hur konstigt det än låter för dig så känner jag mig som mig själv!