majanenzen

2017-11-19
09:41:20

Må hösten få ett slut snart

Fy va jag är less på lera och regn. Jag hinner knappt rida för i veckorna hinner de bli mörkt och på helgerna ska de prompt regna! Jag vill ha lite kallt och torrt! Allt är bara blött och mörkt! 


Jag längtar löjligt mycket efter jul! Förra julen hade jag precis kommit på fötter och använde de jag hade, året innan va allt kaos. Jag vill ha lite nya textiler och jag ser så mycket fram emot att baka och pynta! 

Jag har ett litet mål om att bli en sån där som bakar å fixar, alltid har det städat och ombonat och nybakat hemma. Jag vet inte varför eftersom jag sällan har gäster men jag önskar att jag hade de fast jag sällan har lust. Ja ibland är de lite knepigt att va jag.

Häromdan fick jag en sån fin komplimang av min kollega, jag skrittade på klänningar och visade en figurnära, hon sa att hon aldrig skulle ha nått sånt på dig för att hon inte skulle känna sig bekväm, jag upplever mig som större än henne, varpå jag svarade att jag skiter i om allt syns. Då så hon att jag kan bära upp de och passar i de. De va så jäkla härligt att höra för visst ibland känner jag mig lite obekväm fast jag bestämt mig för att skita i de! Självklart vill jag ha smickrande kläder men jag tänker inte gömma mina kurvor! Hoppas att andra i min situation känner likadant. Skit i om väljarna synd eller magen putar ut! Ha de du tycker är snyggt och känner dig bekväm i!


I fredags målade vi till klassisk musik och de här va de som kom ut. De va så härligt med tanke på att jag aldrig sett mig själv som nån hejare på att måla. Dom är helt öppna för tolkning!