majanenzen

2012-09-25
22:13:12

Här kommer ett inlägg om bh:ar, så är ni inte intresserade får ni ha en trevlig kväll!

Okej så jag insåg att alla mina bh:ar är för små. Så i måndags kollade jag runt lite på stan och de finns väldigt få stora kupor, förutom dom +size men dom finns inte me min omkrets. H&M kör på utseende, dom är jättefina och söta men jag vet av erfarenhet att det inte är så jättebra kvalite på det mesta. Ålhéns har bra kvalite men där finns de inge större kupor alls. Men på Lindex har dem ett helt okej utbud, Men de finns nästan inga större än DD och jag skulle egentligen behöva E, köpte iallafall 2 80DD och när jag kommer hem ser jag att dem jag har som är D kupa är ungefär som 80C på dom jag sett, hur fan hänger de ihop?
 
Sen har de blivit skitvanligt me insydda gigantiska inlägg, hur fan mäter man dem kuporna lixom? Nej när jag får lite sparade pengar så ska jag investera i några riktigt bra märken så mina stackars bröst håller sig där dom ska vara!
 
Hade egentligen inte tänkt åka in till Enköping idag men skulle justera ett protokoll. Och när jag precis hoppat av bussen så får jag ett trevligt sms från posten som säger att mitt paket från gymgrossisten finns på ICA Maxi. (De tar bara 20 min att gå från centrum till Maxi) Och när jag kom hem så hade ett träns landat i postlådan. Helt underbar dag, hann med en springtur och snodde en sadel av Jennifer som ska provas på Grimm på torsdag!
 
En bra dag idag alltså, förutom att jag inte hann plugga men de får bli imorgon!