majanenzen

2017-04-26
21:02:28

Host host

Förkylningen jag känt av ett par veckor har äntligen brutit ut och va inte så farlig som jag väntat. Visst jag mådde som en påse skit igår men till helgen borde jag va kry. Jag ber om ursäkt till alla som måste vara nära mig för jag är oduglig och gnällig som bara den när jag är sjuk.

Idag slutade jag därför lite tidigare och passade på att sola, ja jag solar solarium men jag måste förbereda min hud annars bränner jag sönder mig när de äntligen blir varmt. Visst hoppas jag varje gång på att få lite färg men de är ganska lönlöst tyvärr.

Jag va på dejt i lördags hörni. Jag har inte träffat någon på snart ett år och ingen vettig på bra mycke längre. Vi chattade ett par veckor och jag beslöt mig för att ge honom en chans. Några öl på en pub kändes rätt avslappnat men my god va tråkigt de va! Nada kemi, jag va inte ett dugg intresserad av honom ens som människa. De va absolut inget fel på honom och han va jättetrevlig men nej inget för mig. Nej jag tror inte de blir nån mer dejt på ett tag... Sen hjälpte de ju inte att stöta på en gammal flamma kort efter. Ett av dom värre misstagen, ett så kallat ärkepucko men FAN va den karln påverkar mig! Hans slöa flin och släpiga stämma kommer hemsöka mig till den dag jag dör. Snygg men farlig, jag mår illa när jag tänker på honom men kan inte få ut honom ur huvet och när jag lagom slutat tänka på honom så träffar jag på honom igen.

Jag har verkligen inte velat skriva de här eftersom många av er vet vem han är och de finns en risk att han läser de här. Jag kan höra hur han skulle skratta om han gjorde de. Usch de kryper i kroppen på mig! Nej jag behöver nog hypnos eller något för att bli helt fri!

Nåväl ikväll har jag tagit tag i saker jag skjutit upp ett tag så som att tvätta sminkborstarna och färga håret. Disken och dammsugningen skjuter jag upp lite till. Livet handlar ju trots allt om rätt prioriteringar ;)