majanenzen

2017-05-26
09:50:21

Ärlig eller elak?

Okej nu måste jag verkligen skriva om förra helgens dejt. Jag har dragit på de för jag känner mig lite elak men vafan! 


Så jag pratade med en kille ett tag i höstas men eftersom jag inte mådde speciellt bra då så kände jag inte för att träffas. För nån månad sen så skrev han igen och vi började prata i telefon. Vi pratade en stund i fredags morse och bestämde lite hastigt att ses hemma hos mig på kvällen. Jag kände väl egentligen inget men vafan han va trevlig och rätt rolig. 

Han skulle iallafall ta med en flaska vin och mat. De är nu de börjar gå utför, När han är på väg så ringer han och frågar om han ska köpa nått att blanda vodkan med, eeeh jag hade inte direkt tänkt dricka sprit. Under kvällen öppnar han två smirnoff ice i taget och dricker dom snabbare än jag får i mig ett halvt glas vin och avslutar med några groggar. Jag drack ungefär 3 halvstora glas vin. Vem gör så? Visst jag kan dricka men när du träffar nån första gången??? 

Under hela kvällen avbryter han mig varje gång jag berättar något och inte bara för att inflika saker utan för att helt byta ämne och berätta nått själv och han kommer inte på sig själv en enda gång vilket tyder på att han inte lyssnade eller va ett dugg intresserad av att lära känna mig. 

Eftersom han bor på annan ort så skulle han sova kvar vilket jag ångrar bittert. Han gnäller över att han ska sova i sängen för så gör man tydligen inte om man är gäst hos en tjej och vägrar typ lyssna på att jag alltid sover i soffan och inte ens kan sova i sängen. På morgonen babblar han i säkert en kvart om att de inte är nå fel på min säng och att han inte alls kan förstå varför jag inte sover där. Som tur är hade jag tvättstugan och han visste att jag skulle iväg. Men så sitter vi här i soffan och så frågar han om han gjort mig något, Grattis grabben du märker efter vadå 9 timmar att jag knappt sagt något. Jag orkade verkligen inte säga allt de här för jag tänkte snart köra ut honom och han verkar vara en sån som inte bara tar de och tackar för sig. Nej fy de går verkligen inte så bra de här ! 

Vi har iallafall inte hörts sen dess så han lär ha fattat.  Nu fokuserar jag på nästa helg och firandet av min födelsedag. Igår hade jag lite ångest men jag tror att jag har hittat en perfekt klänning men jag har fokuserat så mycket på själva festen att de där som jag alltid gör har jag glömt. Jag vet inte hur jag ska ha håret eller hur jag ska fixa naglarna och sånt brukar jag bara veta! Jag vill att allt ska vara perfekt men de lär ju inte hända! Nej jag behöver skriva listor och räkna på vad som behövs. Tur att jag är rätt bra på listor! 

Hoppas att de fantastiska vädret håller i sig