majanenzen

2018-09-20
10:31:30

Framsteg

Så hur går de egentligen för mig? Jo de ska jag tala om. Sen 9e Augusti har jag gått ner knappt 3kg vilket jag absolut inte är nöjd med, men jag är äntligen under 100 och med nya rutiner främst på träningsfronten så hoppas jag på mer framsteg.

Men jag har sen den 27/8, alltså på 25 dagar minskat:
4cm på magen
3cm på rumpan
2,5cm på låren
1cm på väder
4cm på bysten
0,5 på armar

Alltså 15cm totalt! När man ser de så känns de så jäkla bra, de händer nått iallafall och alla framsteg är bra.

Jag har varit sjuk i över en vecka och därför inte kunnat träna, vilket fått mig att må dåligt så jag har haft några bakslag på ätfronten. Men jag tänker fortfarande inte låta motgångar hindra mig från att kämpa så nu lägger jag i en högre växel. Jag ska köra ett lätt fyspass idag och se hur de känns och jag har stenkoll på vad jag äter.


Helgen som va bjöd på så härliga vibbar, va på en sjukt trevlig grillkväll hos Elvira och de va exakt vad jag behövde. Vi skrattade och pratade om allvarliga saker om vartannat och energitanken blev rikligt påfylld. Ett trevligt besök fyllde på ännu mer.


Tyvärr krashade jag i måndags men de höll bara i sig i två dagar som tur är. De tär på mig att inte få vara glad längre än ett par dar i taget, jag hoppas att de släpper snart.