majanenzen

2019-03-27
11:18:07

Fokus

3 kroppar, 3 olika mål. Mitt fokus är att bli av med fett, ungefär 20kg, bli starkare, smidigare och stabilare. Vill att min kropp ska klara allt jag vill. 


Grimm behöver slappna av, bygga muskler och röra sig mer harmonisk. Fokus på mjukgörande och tempoväxlingar. 

Sälg behöver bli lättare och kvickare. Fokus på ökat tempo och styrka. Han har alltid lätt att samla och böja sig men även han behöver bli starkare och smidigare. 

Igår slutade jag tidigt så båda herrarna fick ut och jogga. Hade tänkt att Grimm skulle slappna av och länga sig i traven men det var stört omöjligt så vi gjorde det i galopp istället. Sälg var rätt slö i början men kom faktiskt igång bra och joggade på. Måste våga pressa honom lite mer för att det ska gå framåt. Nu får spöt helt enkelt hänga med. 

Så skönt att ha tydliga mål och jag ska skriva kort om varje pass i min kalender så jag kan se vad vi gjort och vad vi behöver mer av. Att rida 2 hästar som är totalt olika och behöver väldigt olika träning är så himla nyttigt. Jag ska verkligen skärpa till min egen träning för jag vet att det gör mig till en bättre ryttare. 

Jag är sjukt dålig på att få in bra rutiner men just nu känns det som att jag kommer klara det här. Det är sjukt roligt och jag mår extremt bra! Det känns både skönt och läskigt att dela sina mål såhär offentligt men det ger en extra kick att kämpa. Jag vill inte sluta skriva för att om några månader göra ett inlägg och berätta att allt gick åt skogen efter några veckor. 

Pigga gossar efter sina rundor. Dom orkar ju så mycket mer än jag tror.