majanenzen

2017-03-27
20:50:22

Jag tror minsann de är vår!

Vilket fantastiskt avslut på helgen och bra start på veckan! Igår stökade jag på hos hästarna efter en välbehövd sovmorgon och trots blåsten va de riktigt varmt. Jag sket i jackan och red ut i bara fleecetröja, ja jag hade såklart byxor å skor på mig, och frös inte en sekund. Sälg som fortfarande har mestadelen av sin vinterpäls kvar tyckte att de va alldeles för varmt. Min vanliga söndagsrutin med ansiktsmask och hårinpackning byttes ut mot tvätt men de kändes viktigare att ha rena underkläder än att ha nytvättat hår.

Den här veckan är läraren som har klassen jag jobbar i ledig så idag hade jag hand om klassen vilket är lite stressigt men oerhört roligt. På måndagar innan lunch är jag oftast med i klassrummet och har rätt bra koll på vad som ska göras. Imorgon blir de jag som ska ha klassen igen.

Efter jobbet hann jag inte riktigt med en ridtur så jag fortsatte mitt kämpande med att få hagen ren. Eftersom hästarna vägrar sluta bajsa så känns de lite som ett evighetsjobb men vafan gör man inget får man inget gjort. Avslutade dagen med en trevlig kväll på måndagsklubben med massa prat och lite läxläsning.

Nu är jag påväg hemåt och funderar lite på hur sjutton jag ska orka tvätta håret ikväll och lite andra i-landsproblem.

Som ni ser så är uppsynen lite olika på bilderna, glada och pigga innan ridturen, svettiga och trötta efter. Men tänk er att ni hade gått en promenad i dunjacka under söndagen så kan ni föreställa er.


Trevlig kväll kära vänner, hoppas ni känner er lika pigga som jag.