majanenzen

2014-11-23
09:25:28

Från sjukt oinspirerad till..

Överinspirerad? Det är hög tid att fixa till klorna och jag har ju tänkt att från och med nu så är det vinter och julinspirerat som gäller, men en jobbarkompis hade gjort sjukt snygga svarta naglar med silverprickar på och jag bara ååååh mörka naglar med detaljer som glittrar och blänker! Min svarta gel är dock skit men jag ska prova att bygga nageln först och sen ha det svarta överst, fast helöt svarta är ju tråkigt, men jag har svarta rhinestones, och jag kan göra en accentnagel svart, men vad ska jag ha för färg på dom andra???? 
 
Ja ungefär såhär låter det i mitt huvud just nu, och jag vill fixa till naglarna ikväll men då jag knappt har nån fil så får jag vänta tills imorgon tror jag. Jag har lite dåligt med vissa saker på lagret, som färgade geler för det var 
bara glitter som gällde ett tag men en beställning ska läggas i veckan. Kan sitta i timmar och kolla på bilder på nagelkonst och bara drömma, för det finns så sjukt mycket man kan göra, det är helt otroligt och jag känner att neeej mina blir aldrig så bra. Men så kollade jag igenom lite bilder på naglar jag gjort häromdagen och jag insåg att jag glömmer alla coola naglar jag gjort och jag får faktiskt höra ibland att jag inspirerat andra. Men jag har bestämt mig för att aldrig göra en design två gånger på mig själv, okej vissa saker som en färg eller en form, men aldrig samma dekorationer med samma färg, för hur ska man annars utvecklas? Just nu har jag fastnat i en mer spetsig form, något mitt emellan almond och stiletto, vilket jag älskar för man kan ha längre naglar än om tippen är fyrkantig.
 
Men för att återgå till nuet så blir det mörka naglar, en accentnagel, och glitter på dom övriga. Jag tar tacksamt emot tips och förslag!