majanenzen

2014-09-12
17:19:01

Hej jag heter Maja...

jag har blivit sårad fler gånger än jag kan räkna, mitt hjärta har slitits i tusen bitar och jag har velat dö. Jag har känt den största smärtan och allt har varit svart, men jag är lycklig. Jag skrattar för vad kan jag annars göra? Jag vägra dö, vägrar ge upp! Jag är fantastisk och underbar och jag har saker att vara stolt över! Jag ler för att jag lever, för att mina nära och kära lever och jag ler för att jag känner och för att jag vet att jag kan älska! Jag har förmågan att älska andra individer och med kärlek kommer man långt.
 
Jag är ingen poet, jag är ingen politiker och jag är inte känd. Jag kan inte förändra världen men jag kan förändra livet för någon jag träffar, jag har makt att göra saker!
 
Jag är den som ler åt människor i kön, som lipar åt bilar för att någon ska skratta, som vinkar åt små barn på gatan och säger hej till pensionärer. Jag väljer att sprida den glädje jag har för jag har inte mycket annat att ge.
 
Jag älskar mitt liv och alla som finns i det, just idag, med ett brustet hjärta och tårarna nära så ler jag och är lycklig för jag vet att har jag klarat mig hittills så klarar jag mig nu, jag är lycklig för att jag väljer att vara lycklig.
 
Jag hoppas att du också väljer att vara lycklig! <3