majanenzen

2018-08-27
08:53:50

Framsteg?

Just nu har jag ingen aning om jag har gjort några framsteg, de har gått 3 veckor och jag har gått ner 1-2kg. De kanske låter bra men alla andra gånger jag tagit tag i de här så har de gått undan i början. Meeen igår kändes kläder jag inte använt på några veckor större, eller jag kändes mindre och imorse tyckte jag att de syndes i spegeln både på mage och lår. Jag mätte mig tyvärr inte när jag började men nu har jag gjort de så vi får se om några veckor. 

Den bästa motivationen är ju att stadigt tappa vikt men jag tänker inte ge upp så lätt den här gången, oavsett om jag går ner så fort som jag vill så mår jag bättre och i längden kommer det löna sig. 


Här snackar vi fylliga rumpor.

Jag vet inte hur mycket jag skrivit om de här men just nu är jag sjukskriven,  jag hade hoppats på att slippa de, att semestern skulle hjälpa men så blev de inte. Att äta bra och börja träna gör jag lika mycket för min mentala hälsa som min fysiska. De kanske låter konstigt för vissa att jag inte orkar jobba men jag orkar träna, tro mig vissa dagar tar jag mig inte upp ur soffan och äter knappt. 

Man måste förstå att de är skillnad på att vara fysiskt trött och psykiskt, ibland påverkar den psykiska även den fysiska orken men för mig är de jobbigast med människor. Att vara på platser med många människor eller att dom nära mig ska se hur dåligt jag mår men en promenad där jag knappt träffar någon är inte alls lika jobbigt.

Jag har blivit mer aktiv på sociala medier, har varit väldigt dålig på de dom senaste åren. Glöm inte att de ni ser där är ett ögonblick ur en dag, dagen efter kanske jag bara gråter, timmen efter kanske jag får en så kraftig ångestattack att jag somnar när den gett sig. Bara för att mitt flöde visar en glad och normal tjej betyder de inte att jag är de majoriteten av tiden.


Snart är de val, tror alla vet ungefär vart jag står. Hoppas att du inte röstar mot mänskliga rättigheter ❤