majanenzen

2014-06-17
21:21:21

Naglar naglar naglar

Okej så jag brukar inte följa med i trender,  men när det gäller naglar så gör jag faktiskt det. Just nu är det några saker som gäller som jag inte vet vad jag tycker om. Accent nail, där man gör en nagel på varje hand annorlunda,  mest ringfingret.  Jag har det just nu och vantrivs inte, rätt gjort så är det superfint men det kan bli sjukt fult.
 
En annan sak är almond shaped nails, alltså mandelformade, aldrig provat men tänkte prova lite imorn innan jag tar bort och gör om mina naglar. Tycker det är sjukt snyggt på andra men på mig gillar jag kanter som ni märkt. 
 
Färger är inne nu, speciellt pastell och naturliga färger som beige och brunt. Assnyggt men jag har typ inga såna färger, har dock börjat blanda egna färger men saknar några så det blir svårt. 
 
Det finns så många fler men de här är dem som är centrala just nu, har bestämt mig för att experimentera lite så ni får se lite olika och så jag lär mig.
Till midsommar blir det hellackat i ljus rosa och accent nail i glitter, förmodligen rosa glitter men det kan bli en annan färg, den som lever får se.