majanenzen

2019-06-27
20:13:35

Galet lycklig

Jag är så galet jäkla lycklig just nu. Så jag fick inte så mycket jobb på fritids i sommar som jag hade hoppats på men fick lite tips här och där. Bland annat av en förälder till en fd elev jag jobbat nära,  inom LSS. Hon jagade som tur va på mig lite och idag var jag på intervju. Jag har inte varit på många intervjuer. Nån har tipsat om mig,  nån har ringt och så har jag börjat jobba.  Men wow vilken bra intervju! Dom blev jätteglad över att få nån som mig och jag blev så himla väl bemött. Riktigt härliga människor. 

Jag är helt lyrisk här ska ni veta. Kul,  läskigt och spännande att göra nånting nytt. 

Våren och sommaren brukar jag inte må så bra, det är en turbulent tid. Det är vansinnigt mycket på jobbet,  även den här terminen när jag "bara" varit vikarie så har det varit mycket. Även fast en är vikarie så påverkar ordinarie aktiviteter en när man alltid är där. Hur som helst så har jag haft en känsla av att allt kommer ordna sig och än så länge verkar det göra det. Jobbet verkar sjukt kul och jag ser så fram emot den här utmaningen. 

High on life just nu kan jag lova!  I helgen ska jag fira kan jag lova! Tänk att den här tiden förra året visste jag inte om jag ville leva längre. Det är kanske äntligen nu det vänder. Vågar knappt hoppas.