majanenzen

2014-12-21
12:30:37

Rött, grönt, guld, silver, glitter

Åh kära nån! Jag har haft alldeles för juliga naglar i december så nu är jag knappt sugen på något mer juligt, eller jag va inte de igår så jag fixade inte naglarna. Jag tänkte först mingrönt med guldiga stenar på men njaaaa jag vill ju endå ha något juligt, så kom jag på att jag nog vill ha rött med massa glitter och guldiga stenar iallafall. De kommer bli sjukt snyggt och de mintgröna kan jag göra till nyår fast med silver till! Åh vad skönt nu kan jag pusta ut, njaaaaa. 
 
Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Varken på julafton, juldagen eller nyår. Men en klänning får funka både juldagen och nyår för kom igen hur ofta använder jag klänning? Jag får helt enkelt ta något som finns i den översvämmade garderoben och piffa till det med massa smycken. 
 
Jag älskar verkligen den här tiden på året men för att klara stressen så snöar jag in mig på småsaker så jag slipper oroa mig för de stora sakerna, som att jag sagt att jag ska baka en tårta till julafton, kära nån jag måste leta recept! 
 
Nej nu ska jag slappna av en stund och ge mig ut i solen som äntligen visar sig, lite iallafall.