majanenzen

2019-02-25
19:21:56

Bered er på en jäkla uppdatering

Jag kan säga att det varit fullt upp sen, ja typ i julas. Januari bjöd på tre roliga partaj. Februari har inte heller varit så lugn. Min syster besökte oss i en vecka och eftersom jag har ett så underbart hem så ville hon bo här. Jag är inte van vid att ha nån här mer än ett par timmar så det var en utmaning. Förra lördagen firade vi hennes 25årsdag på Pinchos, älskar verkligen att äta där! 

På Söndagen grillade vi korv i skogen med mammas sida av familjen. Vilken sjukt härlig dag! Solen sken och värmde nått otroligt. Jag vet att det inte ska vara vår nu men shit vad jag längtar efter solens värmande strålar. 

När jag va mätt knatade jag iväg till hästarna, red mammas häst Grimm och tog Sälg på släp. Det funkar otroligt bra att ha honom bredvid och han får länga stegen vilket han behöver. Just förra Söndagen sken solen och det blåste lite vilket är Sälgs favorit väder så han sprang glatt på och hetsade Grimm. Det resulterade i en rätt sur och något flåsig Maja. 


Han blev allt lite trött min kuse. 

Jag har inte ridit såhär mycket på länge vilket käns helt underbart! Rider båda hästarna men prioriterar såklart Sälg. Idag fick Grimm komma ut själv efterson Sälg gått mer och jäklar va han trava på, tyvärr har han inte en så behaglig trav och råkar man sitta till så blir det gärna galopp. Inte för att jag har nått emot fart men jag vill verkligen ta det lugnt med dom,  bygga muskler och kondition på rätt sätt.


Jag vill så jäkla mycket just nu och har tack och lov en massa energi. Jag är verkligen på topp just nu och jag hoppas att det håller i sig. Jag känner att jag fokuserar tid och energi på rätt saker och att jobba lite mindre är nog väldigt bra för mitt psyke även om det svider i plånboken. 

Nu ska jag smälta maten och bara njuta av en väl genomförd dag. Hoppas eran vecka började lika bra som min.