majanenzen

2014-05-25
10:51:59

Oj vad tiden går fort!

Jag tyckte de va nyss vi började tänka på Carros 25års fest, och typ igår som vi spikade datum och började planera, men de va i Januari! Nu är det inte ens en vecka kvar och bortsätt från allt som är kvar och göra så har jag en massa kvar att göra. Vilken klänning ska jag ha? Hur ska jag göra naglarna? Naglarna måste matcha klänningen och mina turkosa skor... Vilka ögonfransar ska jag ha? Hahaha en massa roliga val men jobbiga endå! Har sett fram emot det här i flera månader och det är snart dags! 
 
Snart är skolan slut, vilket ger mig blandade kännslor. Jättekul att snart vara klar och börja på ett nytt kapitel men det är något jag inte vill lämna men är för feg för att ta tag i. Inte visste jag att jag kunde få tunghäfta och bli alldeles virrig!
 
Nåja allt ordnar sig nog så småning om. Idag har jag iallafall en helt underbar ledig dag bortsett från lite plugg och tvätt, ska ta ut tjockisen och rida ikväll när det svalnat. Stackarn har fortfarande vinterpäls så det vore djurplågeri att ta ut honom i den här värmen. Ska fota klänningarna och lite olika nagelgrejer och be mina få men högt värderade läsare om hjälp. Den jag ville ha tycker inte min mamma är smickrande men jag tror att jag struntar i det! Lite svårt med färger dock eftersom jag köpt skor i en så skrikig färg, hehe. 
 
Juste hur tusan ska jag ha HÅRET! Nu fick jag lite magont, men det gör inget, jag brukar fatta besluten i sista sekund iallafall och ingen har klagat på hur jag ser ut hittills!