majanenzen

2019-04-03
07:41:46

Glädje

Förra veckan va magisk, båda hästarna gick 4 pass och skötte sig utmärkt. Är så rackarns nöjd! I helgen firade vi vår underbara morfar som fyllt 80. Är så glad och tacksam över att ha mina mor och farföräldrar i mitt liv och att jag fått växa upp och lära känna dem. Hoppas vi har många år kvar.

Fick med en av dem stora kusinerna ut på en blåsig ridtur. Att kunna slänga upp nästan vem som helst på Sälg är det bästa beviset på att allt jobb faktiskt har gett nått, en helt underbar häst som tar hand om dem flesta. Visst är hon inte helt ovan på en hästrygg men inte heller en van ryttare. 

Två snygga rövar som utsikt 

I måndags vaknade jag med en ond hals och en rinnig näsa. Jag vägrade så efter jobbet tog jag en promenad till hästarna, det är ungefär 3km, red Sälg, mockade lite och gick tillbaka till fjärdhundra för möte. Igår var jag mindre pigg kan jag lova så det blev raka vägen hem. Hoppas på att ha lite energi kvar till en ridtur efter jobbet idag. Det vore riktigt trist att tappa flytet på grund av en liten förkylning.