majanenzen

2014-01-29
22:03:24

Jobbigt just nu

Idag frågade Sälg varför jag inte tagit ut honom så mycke på senaste tiden, jadu lille vän snart. De är lite tungt just nu, är så trött både psykiskt och fysiskt, har inen som helst ork över och jag vet att jag borde ta mig i kragen och bara köra igång. Snart, alldeles snart så kommer de vända jag lovar.
 
Kanske inte hör av mig lika mycke längre men jag har inte glömt er. Har orkat vara glad ett bra tag men i måndags när jag fick veta att de skulle dröja ett tag innan jag får studiestöd gick den sista luften ur mig. Men snart är jag tillbaka med full styrka och då lovar jag att allt kommer vända. Vi ska ju trotts allt bli bäst i världen och jag tror att Sälg känner pressen mer än jag. Så snart kör vi! Innan snön är borta ska vi kunna hålla voltspåret och de nya vi jobbar på ska sitta för på nästa träning tar vi ett nytt steg mot vårat mål och då måste vi ha både muskler och balans.
 
Tar ett djupt andetag och ber om lite energi, ber om att de kanske äntligen vänder för mig. Måste få något att kämpa för om jag ska orka brinna med full kraft!